Workshop Ladystyling:

Regelmatig organiseren wij een workshops LadyStyling Salsa. In deze workshop hebben wij onder andere aandacht voor coördinatie, balans, voetenwerk en armbewegingen. Hoewel er natuurlijk ook veel Styling wordt behandeld in onze reguliere cursussen blijkt er toch altijd veel behoefte te bestaan aan extra training voor de dames om Styling onderdeel uit te laten maken van het dansen met de partner.

Bachata

Omdat er op salsafeesten steeds vaker Bachata nummers worden gedraaid, mag deze dans eigenlijk niet ontbreken aan het repertoire van een salsadanser. Tijdens onze Bachata cursussens leer je de fijne kneepjes van deze dans vanaf de basis. Daarbij wordt vooral aandacht besteed aan het mooi uitvoeren van de basispassen in combinatie met verschillende choreo’s. Salsa Emmen verzorgt ook regelmatig korte Bacahata cursussen.

Bedrijfsuitje / Vrijgezellenfeest

Maak van uw evenement een belevenis om nooit meer te vergeten en laat iedereen genieten van Salsa! Salsa Emmen is in te huren voor het geven van workshops tijdens bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, bruiloften, verjaardagsfeesten, jubilea of welke gelegenheid dan ook. Tijdens de workshop wordt een aantal basispassen uitgelegd en leert men een eenvoudige combinatie. Hierdoor is iedereen aan het einde van de avond in staat om met elkaar salsa te dansen. De workshops kunnen naar wens uitgebreid worden met de dansstijlen Merengue en Bachata en/of een demonstratie.

Interesse in een workshop, laat het ons dan weten middels een contactformulier.

De minimale deelname voor een workshop is 5 personen. Een workshop kan plaatsvinden op onze eigen locatie of op een andere locatie naar wens. Afhankelijk van de reisafstand kunnen er bij een andere locatie wel reiskosten overheen komen.